Valvotut tapaamiset ja vaihdot
Tukea lasten oikeudelle tavata molempia vanhempiaan

Valvottu tapaaminen järjestetään, kun halutaan turvata lapsen ja vanhemman välinen yhdessäolo erilaisissa riskitilanteissa. Psykoteapiakeskus Vastaamo on Valviran hyväksymä ja valvoma yksityinen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottaja, joka tuottaa valvottuja tapaamisia yhteistyössä kuntien kanssa.
Mielenterveys, masennus, ahdistus, uupumus
AJOISSA HAETTU APU ON TEHOKKAINTA
Tapaamispaikka

Valvotut tapaamiset

Tapaamispaikalla Psykoterapiakeskus Vastaamossa on aina läsnä perheterapiaan erikoistunut psykoterapeutti, joka varmistavat tapaamisen sujumisen. Vanhempien ei välttämättä tarvitse kohdata tapaamispaikalla toisiaan. Jokaiselle perheelle varataan tapaamisten ajaksi oma huone.

Valvottu tapaaminen järjestetään, kun halutaan turvata lapsen ja vanhemman välinen yhdessäolo erilaisissa riskitilanteissa. Työntekijä on samoissa tiloissa, tai jatkuvassa näkö- ja kuuloyhteydessä lapseen ja vanhempaan.

Tuetut tapaamiset

Tuetussa tapaamisessa työntekijä on tarvittaessa saatavilla. Hän huolehtii tapaamisen alkamisesta ja päättymisestä, sekä seuraa tilannetta.

Valvotut vaihdot

Valvottu vaihto voidaan järjestää, kun vanhempien välillä on lähestymiskielto, tai eroristiriidat ja muut riidat estävät vanhempien välistä vuorovaikutusta.

Tukipalvelut

Tarjoamme yksilö- ja pariterapiaa, vanhempainohjausta sekä sovittelua erillisen sopimuksen mukaan.

Hinnat

Terapeuttikohtaiset hinnat vaihtelevat välillä 75-90 € / 45 min. Perheterapeuttiemme ajanvarauksen ja hinnat löydät osoitteesta vastaamo.fi/psykoterapia/perheterapia.

Toimipaikat

Psykoterapiakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Turussa keskeisillä paikoilla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tiloihimme on esteetön pääsy. Psykoterapiakeskuksemme ovat auki myös iltaisin ja viikonloppuisin. Psykoterapiakeskusten huonekapasitetti on toimipaikasta riippuen 19-30 huonetta.

Psykoterapiakeskus Vastaamo Malmi Psykoterapiakeskus Vastaamo Mannerheimintie Psykoterapiakeskus Vastaamo Espoo
Malmin kauppatie 8 B, 00700 Helsinki Mannerheimintie 12 B, 00100 Helsinki Tapiontori 1, 02100 Espoo
Psykoterapiakeskus Vastaamo Tampere Psykoterapiakeskus Vastaamo Turku
Tullikatu 6, 33100 Tampere Yliopistonkatu 31, 20100 Turku

Kysy valvotuista tapaamisista

Asiakaspalvelumme neuvoo maksutta valvottuihin tapaamisiin, psykiatriaan, psykoterapiaan, ajanvarauksiin, Kela-korvauksiin sekä terapiamuodon ja terapeutin valintaan liittyvissä kysymyksissä. Yksilötasoista hoitotarpeen arviointia ja terapeuttista neuvontaa psykoterapeuteilta saat maksullisista puhelinneuvonnan ja verkkoneuvonnan palveluistamme, tai varaamalla ajan psykoterapeutin tai psykiatrin vastaanotolle.