Ryhmät
Hyvinvoinnin vahvistaminen vuorovaikutuksessa muiden kanssa

Järjestämme erilaisia ja eripituisia kursseja ja ohjattuja vertaistukiryhmiä Helsingissä Palvelukeskus Vastaamossa, osoitteessa Malmin kauppatie 8 B. Ryhmät ovat suunnattuja sekä yksilöille että pareille.
Mielenterveys, masennus, ahdistus, uupumus
AJOISSA HAETTU APU ON TEHOKKAINTA

Vihanhallintaryhmä

Ryhmässä vihanhallintaa käsitellään erilaisten teorioiden, omien kokemusten, vertaistuen ja harjoitusten avulla. Ryhmätapaamisten ohella osallistujat voivat käsitellä haluamiaan asioita kahdenkeskeisesti ohjaavien terapeuttien kanssa verkkoneuvontapalvelussa.

Ryhmätapaamisten aihealueet:

  • Viha, agressio, raivo - vaikeiden tunteiden hyvät ja huonot puolet
  • Tunnekaappaus - hillitsemätön viha
  • Viha ja ajatukset - ajatuksien vaikutus vihaan ja vihan vaikutus ajatuksiin
  • Viha ja keho - vihan vaikutus kehoon ja kehon vaikutus vihaan
  • Vihan positiivinen voima

Ohjaus

Kurssin ohjaajana toimii:
Volker Wallmeroth, Gestalt-terapeutti

Ryhmän kokoontumisajat

Ryhmä kokoontuu tistaisin klo 19.30-21.00 yhteensä viisi kertaa Psykoterapiakeskus Vastaamossa, Malmin kauppatie 8 b 2 krs. 00700 Helsinki, 15.10-13.11.2013 välisenä aikana.

Hinta

245 € / henkilö (sis. alv 24 %)
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen avulla tai puhelimitse 044 4141 000.

Ryhmistä ja kursseista voi kysyä myös puhelimitse ja sähköpostitse
044 4141 000

Saapuminen julkisilla tai omalla autolla

Palvelukeskus sijaitsee noin 200 metrin päässä Malmin juna-asemasta ja bussipysäkeistä. Junien ja bussien aikataulut ja reitit löydät Helsingin seudun liikenteen Reittioppaasta. Omalle autolle löytyy maksuttomia vieraspaikkoja talon pihasta sekä ympäröivien katujen varsilta.

Ilmoittautumisen peruminen

Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan ilmoittautumisi kurssiin tai ryhmään, ole yhteydessä tukipalveluumme tuki@vastaamo.fi tai 044 4141 000. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ja alle 7 päivää ennen kurssin tai ryhmän alkamista perutuista osallistumisista.

Mitä on Psykodraama?

Psykodraama on lääkäri J.L. Morenon kehittämä ryhmäterapian laji, jossa käytetään toiminnallisia menetelmiä. Oman elämän tapahtumia käsitellään draaman keinoin ohjaajan avustuksella. Psykodraamaryhmän muut jäsenet auttavat ottamalla tarvittavia rooleja päähenkilön elämän eri tilanteissa. Tutkitaan tapahtuneita asioita, fantasioita, tunteita, sitä mitä ei tapahtunut ja sitä mitä olisi pitänyt tai voisi tapahtua. Kaikki kohtaukset tapahtuvat "tässä ja nyt" vaikka henkilö käsittelisi mennyttä aikaa tai harjoittelisi tulevaa tilannetta varten.