Purkukeskustelu on tarkoitettu kaikille työntekijöille, jotka ovat kriittisen tilanteen vaikutuspiirissä. Purkukokouksessa täytyy aina olla vetäjinä koulutuksen saaneet henkilöt, useimmiten kriisiryhmän tai työterveyshuollon koulutetut työntekijät. Purkukeskustelu on suunniteltu, strukturoitu keskustelu, jossa on aloitusvaihe, faktavaihe, ajatusvaihe, reaktiovaihe, normalisointivaihe sekä lopetusvaihe.
Purkukokous tavoitteena on edistää normaalia toipumista, lievittää mahdollisia jälkiseurauksia sekä mobilisoida ryhmätuki.
Vastaanotto:
Käsityökatu 41, Kuopio
Palvelukielet:
suomi
Kohderyhmä:
aikuiset, nuoret, parit, perheet
Kela-oikeudet:
toistaiseksi ei mahdollisuutta ottaa uusia kela-asiakkaita, vanhempien ohjaus, yksilöterapia
Suuntaus:
ratkaisukeskeinen
Koulutus:
psykoterapeutti YET, neuropsykiatrinen valmentaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, työnohjaaja
Kokemus:
ahdistuneisuushäiriöt, biologisten vanhempien tuki sijaishuollossa, defusing, haastava käyttäytyminen, ikääntymisen ja eläköitymisen ongelmat, kaksisuuntainen mielialahäiriö, keskittymis- ja tarkkaavaisuushäiriöt, kriisi- ja tukikeskustelut, masennus, monikulttuurisuus, nuorisoterapia, päihdehoito, parisuhdeterapia, perheterapia, perheväkivalta, purkukeskustelu, riippuvuudet, sijaisvanhempien tuki, sosiaalisten tilanteiden pelko, surun käsitteleminen, suuttumuksen hallinta, traumaattiset elämäntilanteet, tunnekeskeinen pariterapia, työssäjaksaminen, työuupumus, unettomuuden lääkkeetön hoito
|