Muistimentoroinnin tavoitteena on vahvistaa sairastuneen, hänen puolisonsa tai läheisten vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja, purkaa ahdistuneisuutta sekä tukea voimaantumista ja omahoitotaitoja laaja-alaisesti arjen elämässä. Lisäksi tavoitteena on antaa tietoa eri muistisairauksista sekä niihin liittyvistä lääkityksistä ja ravitsemukseen liittyvistä asioista.
Hyvä arjen hallinta tukee sairastuneen toimintakykyä ja hidastaa sen heikkenemistä ja siten myös siirtää sairastuneen laitokseen joutumista. Samalla se vähentämään puolison ja läheisten kuormittuneisuutta ja parantaa kaikkien osapuolten elämänlaatua.
Tarjoamme myös työyhteisöille ja muistisairauksien kanssa työtätekeville ammattilaisille mentorointia, koulutusta ja työnohjausta. Mentorina toimii alan asiantuntijasairaanhoitaja, jolla on pitkä käytännön kokemus muistisairaiden hoitotyöstä innovatiivisessa yhteisössä, läheisten tukemisesta ja ohjauksesta sekä muistisairauksiin liittyvistä laaja-alaisista kliinisten tutkimusten tekemisestä.
Yleiset etenevät muistisairaudet ovat:
Vastaanotto:
Malmin kauppatie 8 B, Helsinki
Palvelukielet:
suomi
Kohderyhmä:
aikuiset, nuoret, parit
Kela-oikeudet:
toistaiseksi ei mahdollisuutta ottaa uusia kela-asiakkaita, yksilöterapia
Suuntaus:
ratkaisukeskeinen
Koulutus:
psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ET, kognitiivinen lyhytpsykoterapia, muistisairaan hoitotyön opinnot, tunnekeskeinen pariterapia: perusopinnot, HOT/ACT-terapia perus- ja jatkokurssi, diakonissa, skeematerapia (3op)
Kokemus:
ahdistuneisuushäiriöt, eroterapia, fobiat, haastava käyttäytyminen, hengelliset asiat, ikääntymisen ja eläköitymisen ongelmat, kaksisuuntainen mielialahäiriö, kriisi- ja tukikeskustelut, masennus, mindfulness, muistisairaudet, nuorisoterapia, olemisen ja elämän pohdinta, parisuhdeterapia, purkukeskustelu, sijaisvanhempien tuki, skitsofrenia, sosiaalisten tilanteiden pelko, surun käsitteleminen, työssäjaksaminen, työuupumus, voimaannuttava lyhytterapia, voimavarakeskeinen terapia
|